Our Mobile Site                                                                                            JM Suria-KLCC

Mobile Fast Browse Click Here!!                                                         Sekarang di tgkt 4 Suria KLCC Foodcourt On The 4th Floor Suria KLCC Foodcourt

[ MAP JM Puchong ]                   [ Delicious Food ]                      [ Delivery ]                             
Thesis hardcover, Book Binding, Document printing. Get it done fast at Mutiara Digital.. http://www.mdprima.com.my 0355233326 0122005681

Wednesday

Kuih Raya Sedap2 Di Restoran JM Bariani Puchong

Restoran JM Bariani House Puchong memperkenalkan kuih muih Raya untuk dijual kepada pelanggan2 sebagai persiapan untuk Hari Raya Aidilfitri. Kuih-muih ini dipilih berdasarkan kualiti bahan dalam resepi, cara pembuatan yang bersih & teliti dan yang paling utama, rasa lazat kuih muih itu. Walaupun belum berpuasa Ramadhan, kuih muih ini dijangka membina suasana hari raya dari awal berpuasa. Pelanggan boleh merasa kuih2 ini selepas berbuka puasa.


Restoran JM Bariani Puchong berhawa dingin dan bersantai di kawasan luarnya.
Almond London.. emmm.. choc dia shiny smooth di luar..biskut di dalamnya dan sebutir kacang di dalamnya *krupp!.. choc mengalir cair dlm mulut, berpadu dgn biskut & kacang badam yg lemak ranggup.. satu xcukup..my fav..Honey Cornflake cookie.. ada honey!! kali pertama rasa cookie cornflake..tapi.. sedap..mmg sedap..rapuh yg terhad kerana honey tu....crispy yet chewy fun.. boleh makan byk sbb honey bukan gula dan cereal banyak serat, healthy..budak2 pun suka nie...Very nice.


Cereal Secret..Rapuh, lemak cereal,crunchy cereal hmmm.. sedap..


Tat Nenas (pineapple tart) . inti nya ada asam nenas..kuat rasa nenasnya, maklumlah nenas ditanak sendiri oleh tuan nya.. crustnya,buttery, seroi..mmg sedap!! kecur mulut mengenangkan nya


Kuih Makmor.. kacang intinya ..sedikit basah supaya tidak bersembur..haha.. saya suka kekacang.. makmor ni perfect untuk dinikmati masa tea-break..


Kuih Kenari..kacang almond tumbuk yg seroi diGAMkan oleh strawberry jem.. tidak digalakkan bercakap masa makan kuih ini, nanti tersedak... seroi betul, boleh tersembur, so makan kena diam2..


Kuih Bangkit.. ahhh kuih nie dulu masa kecil tak larat nk makan..the last to finish.. tapi yg ni ada kelapa dalam kuih rapuh ini..delightful..tradition​al.. coconut flakes menaikkan kesedapan nya...sedap!


Almond Crunch..Rapuh crunchy..Almond tumbuk dgn choc.. rasa macam yg mahal terdapat di kedai kopi amerika yang terkenal tu..replika yg baik, sedap... good with coffee..


Resepi kuih muih hari raya diatas terpilih rapi dan menghasilkan rasa yang sungguh sedap. Kuih mueh raya puasa ini boleh didapati dari JM Bariani House Puchong. Jika mahu buat pesanan untuk hari raya, datang lah ke restoran JM Puchong. Berbuka Puasa dengan Nasi Beriani sambil merasa sampel kuih2 di sini, yang dijual langsung kepada pelanggan2.

Restoran JM Puchong berada di IOI Boulevard, Bandar Puchong Jaya, berhampiran Bukit Jalil Kuala Lumpur, Taman Perindustrian Malaysia, Puchong Bandar Kinrara, Sunway, Subang Jaya, Bangi, Cyberjaya, Putrajaya, Serdang Selangor.
tel: 0380767269 0122005681 jmboulevardpuchong@gmail.comSubmit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!
SEO Services

1 comment: